Link naar Basecone inkoopfacturen in Cubus

Als er inkoopfacturen uit Twinfield gehaald worden naar Cubus, kan er een directe link gelegd worden naar het inkoopfactuur document in Basecone.

Twinfield instellingen

In Twinfield moeten eerst een aantal instellingen worden gedaan om de Basecone link werkend te krijgen. Klik hier voor een link naar een uitleg van Basecone

Cubus instellingen

Ga naar Beheer -> Organisatie instellingen -> Open de organisatie -> Tabblad Inkoop instellingen

Vul daar bij Basis url voor inkoopfactuur link het volgende in: https://secure.basecone.com/lookup?GUID= en sla op.

Inkoop url

In de inkoopfactuur in Cubus staat nu een link (Als deze beschikbaar is in Twinfield).

Inkoop url